KUNDVAGN

Inga produkter
Till kundvagnen


LOGGA IN
Facebook

Klarna Checkout/img/dhl_logo.png
/img/Schenkerlogga.jpg
/img/posten.png

Personuppgiftspolicy

Information om vår Personuppgiftspolicy GDPR

Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med största respekt. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen, SFS 1998:204 och den nya dataskyddslagen (GDPR). Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU.

När du handlar som privatperson använder vi Klarna som PSP (Payment Service Provider). Klarna uppfyller kraven för PCI DSS. När du genomför ditt köp sker all kommunikation kring betalningen direkt med Klarna. Vi hänvisar till deras Personuppgiftpolicy.

Personuppgifterna som lagras hos oss skyddas mot externa intrång. Vi lagrar aldrig personnummer. Som kund har du rätt att begära utdrag av registrerade uppgifter. Som kund har du rätt att begära ändring av registrerade uppgifter. Som kund har du rätt att begära att uppgifterna raderas.

Om du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev så kan du själv avsluta prenumerationen via en länk som skickas med i varje nyhetsbrev.

Om du vill ändra dina uppgifter eller avregistrera dig från Skolportalen så kan du logga in med den e-postadressen du använde när du skapade kontot. Sedan kan du gå in under Mitt konto och ändra eller ta bort kontot.

OBS! Då vi ej sparar personnummer är din e-postadress den enda uppgiften som är unik för ditt konto och du måste därför uppge denna för att vi skall kunna ändra ditt konto eller avregistrera dig.